Een dagje uit met je familie, vrienden of collega’s.

Uluwatu Beach organiseert samen met The Sand Company diverse strandactiviteiten op en rond het strand voor groepen van 6 tot 800 personen. Wij adviseren en nemen de organisatie uit handen. Daarnaast bemiddelen wij in de organisatie van passende borrel, lunch en diner arrangementen.

Kies uit verschillende activiteiten, zoals:

  • Expeditie Robinson
  • Beachvolleybal Toernooi
  • Power Kiten
  • Strand Klassiekers
  • Tandem Experience
  • DIY (Do It Yourself)
  • En nog zoveel meer

Activiteiten bij Uluwatu

Uluwatu Beach organiseert diverse strandactiviteiten op en rond het strand voor groepen van 6 tot 800 personen. Wij adviseren en nemen de organisatie uit handen. Daarnaast bemiddelen wij in de organisatie van passende borrel, lunch en diner arrangementen.

Activiteiten bij Uluwatu

Op zoek naar een locatie voor jullie bedrijfsfeest of bedrijfsuitje? Bij The Sand Company zijn wij gespecialiseerd in het organiseren van zakelijke uitjes van begin tot eind. Bij de start of afsluiting van het kalenderjaar hoort natuurlijk een passende borrel, lunch of diner. Alle neuzen dezelfde kant op en een warm welkom voor alle nieuwe krachten binnen het bedrijf. Geniet van een complete dag op het strand!

Lead Tactics
120 personen

Uluwatu Beach werkt samen met The Sand Company voor de leukste uitjes. Wij hebben genoten van een goed georganiseerde middag met lekker eten en drinken en top bediening.

T-Mobile
85 personen

Het aanbod is zeer divers en genoeg keuze voor jong en oud. Ook was het eten heerlijk en is de service zoals die hoort te zijn. Wij raden Uluwatu en The Sand Company zeker aan.

Sfeerimpressie

Activiteiten

Brochure download

Vul je gegevens in en download onze brochure.