Over ons

Uluwatu Beach, het surf Walhalla van Bali en voor ons de inspiratiebron voor het creëren van een heerlijke plek waar we met verfijnde gerechten, een uitgekiende wijnkaart en een mooie sfeervolle setting passie delen. Met persoonlijke bediening, olijfbomen, veel hout en een prachtige bar als eye catcher dragen we onze focus voor duurzaam ondernemen uit naar onze gasten en zorgen we voor een opvallende nieuwe toon op het Hoekse strand.

Bekijk menukaart

Uluwatu

Met chef-koks Friedjof Kempenaar en Michiel Boot aan het culinaire roer kunnen we een combinatie van Aziatische en Mediterrane creaties verwachten, waarin naast hoogwaardig vlees en visgerechten ook veel ruimte is voor veganistische en biologische keuzes. Met minder weer neemt u als gast plaats in comfortabele haardhoeken of aan ingedekte tafels. Met het smaakvol vormgegeven interieur geven wij onze gasten niet alleen tijdens het diner of op zomerse dagen, maar ook voor het ontbijt of een stijlvolle lunch een verassende nieuwe optie in deze regio.

Contact opnemen